Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Με τεχνογνωσία και εμπειρία 30 χρόνων και μετά από μια επιτυχημένη διαδρομή στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας με καταστήματα ένδυσης και εσωρούχων, δημιουργήσαμε την εταιρία ForYou η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής πώλησης και πιο συγκεκριμένα στην εμπορία ενδυμάτων.
Πρωτοσυστήθηκε στο κοινό με έναν χώρο 500 τ.μ όπου η μόδα, η εξυπηρέτηση και οι αγορές συνδυάζονται αρμονικά και κάθε γυναίκα μπορεί να βρεί αυτό που πραγματικά την εκφράζει. Σχέδια και στυλ για κάθε ηλικία, casual ντύσιμο, αλλά και βραδινά φορέματα που δε θα βρείτε πουθενά αλλού.

for her / for him

Το FOR YOU σου εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη εμφάνιση με παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ, ενώ ξεχωριστή θέση κατέχει το τμήμα γάμου και βάφτισης, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής της. Πρόσφατα το FORYOU έγινε και… αντρική υπόθεση, με κοστούμια, υποδήματα και αξεσουάρ για τον γαμπρό και όχι μόνο.
Το τμήμα χονδρικής αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι της εταιρίας για τους εμπόρους που θέλουν να κάνουν τη διαφορά στα καταστήματα τους, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ρούχων, αυτό που πραγματικά τους ταιριάζει. Με την αποκλειστική εισαγωγή των εταιριών Exclusive και Bellona, η εταιρία FOR YOU αποτελεί κυρίαρχο τα τελευταία χρόνια στο χώρο του βραδινού ντυσίματος.

Επικοινωνία

+30 2310 775299

Επιστροφή Χρημάτων

Εντός 14 ημερών

Δωρεάν Μεταφορικά

Για αγορές πάνω από 50€

Το FORYOU, βέβαια, δε θα μπορούσε να μην ακολουθήσει και τις επιταγές της νέας εποχής και της τεχνολογίας. Για αυτό και συμμετέχει ενεργά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη σελίδα «Foryou…fashion» στο facebook, ενώ το νέο μας e-shop είναι έτοιμο να δεχτεί τους διαδικτυακούς του πελάτες για εύκολες και γρήγορες αγορές μέσα από μια ευρεία γκάμα ενδυμάτων και αξεσουάρ για τη γυναίκα και τον άντρα, καθώς και μια ολοκληρωμένη collection γάμου και βάφτισης!