ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε ένα προϊόν ή ολόκληρη την παραγγελία σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Σε περίπτωση που η επιστροφή οφείλεται σε λάθος της εταιρίας μας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος μεταφοράς (με την courier που σας υποδεικνύουμε, πόρτα – πόρτα). Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Εάν θέλετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, υποχρεούστε να συμπληρώσετε το ειδικό έντυπο επιστροφής προϊόντων που θα βρείτε εδώ.

Το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, στην αρχική του συσκευασία του, να έχει όλα τα καρτελάκια και τις ειδικές σημάνσεις. Οφείλεται να το επιστρέψετε μαζί με το έντυπο υπαναχώρησης και την απόδειξη του προϊόντος. Η επιστροφή γίνεται δεκτή μόνο μετά από έγκριση της εταιρίας μας.

Στην περίπτωση υπαναχώρησης, εφόσον έχουν τηρηθεί όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις επιστροφής αλλά και αναλόγως με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε κατά την παραγγελία υπάρχει η δυνατότητα 1) πιστωτικού σημειώματος και 2) επιστροφής χρημάτων.

Εάν η επιστροφή οφείλεται σε λάθος της ForYouFashion δύναται η δυνατότητα αντικατάστασης του προϊόντος. Η εταιρία μας θα κάνει ότι μπορεί για να σας εξυπηρετήσει και να σας προτείνει τις καλύτερες εναλλακτικές για εσάς.

Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν θα δέχεται επιστροφές σε κολάν, κορμάκια, και σκουλαρίκια. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της ForYouFashion υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Αλλαγές δεν γίνονται δεκτές στα καταστήματα μας. Πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο μέσω αποστολής των προϊόντων στην παρακάτω διεύθυνση:

For you fashion

Σμύρνης 14

Εύοσμος – 56224

Θεσσαλονίκη

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στο 2310 775299 / 775509.