ΑΛΛΑΓΕΣ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε ένα προϊόν ή ολόκληρη την παραγγελία σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

ΑΛΛΑΓΗ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή προϊόντος αποστέλλετε πίσω το δέμα σας με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία ΕΛΤΑ courier Πόρτα – Πόρτα με χρέωση παραλήπτη και στο νέο δέμα επιβαρύνεστε με το κόστος των μεταφορικών επιστροφής 3,00€, το κόστος της νέας αποστολής 3,00€ και την αντικαταβολή 2,50€. Σε περίπτωση τραπεζικής μεταφοράς επιβαρύνεστε μόνο με τα έξοδα μεταφορικών 6€.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων αρχικά, συμπληρώνετε το έντυπο επιστροφής ΕΔΩ και στην συνέχεια επιστρέφετε το δέμα με χρέωση παραλήπτη με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία ΕΛΤΑ courier Πόρτα – Πόρτα. Από το ποσό επιστροφής θα αφαιρεθεί το ποσό των 6,00€. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της επιστροφής. Σε προϊόντα που θα βρείτε στην κατηγορία OFFERS πραγματοποιούνται μόνο αλλαγές ή πιστωτικό κουπόνι διάρκειας 6 μηνών.  

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άρτια κατάσταση, όπως παρελήφθησαν, με τα συνοδευτικά καρτελάκια και όλα τα νόμιμα παραστατικά στην διεύθυνση από την οποία εστάλησαν.  

Κάθε επιστροφή γίνεται αποκλειστικά μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ COURIER Πόρτα – Πόρτα.

Εάν πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών είναι με δική σας ευθύνη και χρέωση. 

 

Σε περίπτωση που η επιστροφή οφείλεται σε λάθος της εταιρείας μας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος μεταφοράς, με την συνεργαζόμενη courier.